Autofotografie fotoshoot

Versterk jouw verhaal met high-end fotografie. Crispy foto's om te gebruiken op social media, jouw website en campagnes. Meer dan alleen een foto.

Creëren een gevoel met auto fotografie

Het is geen verassing meer dat marketing het belangrijkste onderdeel van een bedrijf is. Versterk jouw merk door middel van professionele fotografie voor op social media, jouw website en nog vèèl meer.

Ik zorg ervoor dat jouw klanten een gevoel krijgen bij foto’s. Door verschillende technieken te gebruiken tijdens het fotograferen en bewerken kunnen zij het moment beleven. Het zijn meer dan alleen foto’s, het zijn herinneringen.

Heb jij een project in gedachten? Dan bespreek ik graag jouw wensen. Samen gaan wij herinneringen creëren, die leg ik vast.

“Ik volg Sebastiaan zijn carrière al sinds ik hem leerde kennen, in de brugklas. Hij heeft zijn fotografische vaardigheden zo enorm ver ontwikkeld dat hij naar mijn mening op jonge leeftijd al de titel professioneel verdient. Zijn werkwijze is efficiënt, zijn prijzen zijn goed en hij heeft enorm veel ervaring, maar het belangrijkste van allemaal is dat hij prachtige resultaten levert. Zelfs ik kijk naar hem op.”

– Vincent

5/5
fotoshoot van auto voor verkoop automotive fotograaf
Autofotografie audi r8 fotoshoot met auto
Fotoshoot auto door autofotograaf

Automotive fotoshoot

Wat is auto fotografie?

Auto fotografie is het vastleggen van een auto op een zo mooi mogelijke manier. Hierbij houd ik rekening met de lijnen van een auto, de kleur, de omgeving en nog meer aspecten om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de auto.

Waarom automotive fotografie?

We leven in een wereld waarbij bijna iedereen een camera in zijn/haar broekzak heeft zitten. Hierdoor val je niet snel op met alledaagse, simpele foto’s. Ik help jou om tòch op te vallen in deze wereld. Ik help jou om de perfecte campagne neer te zetten en jouw marketing naar een volgend niveau te brengen. De foto’s wekken een gevoel op, waardoor jouw merk versterkt wordt.

Wat krijg je?

Na de fotoshoot ontvang jij de hoge kwaliteit foto’s. Deze zijn perfect inzetbaar voor jouw online zichtbaarheid, om aan de muur te hangen of om te gebruiken tijdens de verkoop van auto’s.

Er is een minimaal van 2 high-end locaties, omdat ik naast kwaliteit ook kwantiteit belangrijk vind. Er is altijd een goede variatie aan interieur en exterieur foto’s op meerdere locaties. Zo heb jij de meeste keuze uit fantastische high-end foto’s.

Wat kun je verwachten?

Tijdens een fotoshoot maak ik foto’s van jouw auto op de mooiste locaties over de hele wereld. Die zijn uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld campagnes, sociale media marketing én om aan de muur te hangen.

Voor de fotoshoot

Voordat de fotoshoot plaatsvind hebben we contact om jouw wensen door te bespreken. Ook kijken we naar een datum voor de fotoshoot. Bij de veelgestelde vragen vind je hoe je jouw auto het beste kunt voorbereiden op de fotoshoot.

Extra wensen tijdens de fotoshoot kunnen we hier ook bespreken. Denk aan een extra auto of andere wensen.

Tijdens de fotoshoot

Efficiëntie is belangrijk, jouw tijd is waardevol. Ik werk op een snelle en efficiënte manier. Ik ga voor een optimaal resultaat en kijk daardoor niet naar de tijd. Vaak zijn mensen verbaasd over de mate van efficiëntie tijdens een high-end fotoshoot.

Door mijn snelle werkwijze kunnen we meerdere locaties in een relatief korte tijd bezoeken. De mogelijkheid om op meer locaties te fotograferen is aanwezig, dit wordt ook vaak gedaan. Je kunt zo weer een lange tijd vooruit met de grote diversiteit tijdens een high-end fotoshoot.

Na de fotoshoot

Vòòr de nabewerking maak ik een selectie van de mooiste foto’s die tijdens de fotoshoot gemaakt zijn. Deze foto’s bewerk ik en dan krijg jij ze in de hoogste kwaliteit opgestuurd. Deze kun je vervolgens inzetten tijdens marketing campagnes én nog veel meer.

autofotografie porsche 992 fotoshoot automotive
rijdende foto auto bmw m2 bewegende auto fotografie
“Voor mijn vriend een verrassings fotoshoot geboekt om zijn Audi op de foto te zetten. Het resultaat is echt mooi geworden & mijn vriend is er blij mee! Echt unieke foto’s! Thanks Sebas!”
 
– Lisanne
5/5
Automotive fotoshoot porsche 993 foto auto
professionele autofotograaf automotive fotografie

Over Sebastiaan

Sinds 2018 maak ik met alle plezier foto’s. Wat als een onschuldige hobby begon heeft uiteindelijk geleid tot het professioneel uitvoeren van mijn passie. Iets waar ik tot de dag van vandaag dankbaar voor ben.

Met mijn fotografie wil ik een gevoel creëren. Dat doen we samen. Wij creëren herinneringen, die leg ik vast, zodat deze nooit vergeten zullen worden.

Naast auto fotografie reis ik graag. Oude dorpen en steden hebben sinds een aantal jaar mijn interesse gekregen, dit leg ik ook maar al te graag vast. Om automotive fotografie en reizen te combineren zou een absolute droom van mij zijn.

Veelgestelde vragen

Vòòr de fotoshoot van jouw auto is het belangrijk om de auto goed te wassen. Veel mensen kiezen ervoor om dat bij een detailer te doen, je kunt dat ook zelf doen.

Vergeet niet de auto te stofzuigen voor de fotoshoot. Ik maak ook foto’s van binnen en het ziet er niet netjes uit om kruimels en viezigheid te zien in de foto’s.

Ik kom uit Amersfoort. Ik vind het niet erg om heel Nederland door te reizen om jouw auto op de foto te zetten. Wel reken ik reiskosten om naar de locaties te rijden.

Na de fotoshoot van jouw auto krijg je een factuur met betaallink. Na betaling krijg je de afgesproken hoeveelheid hoge kwaliteit foto’s. 

De foto’s worden verstuurd via Wetransfer. Deze zijn daarna makkelijk te downloaden op mobiel en computer. De foto’s worden in de hoogste resolutie verzonden. Foto’s kunnen worden geoptimaliseerd voor Instagram. Neem contact op als jij de hoogste kwaliteit voor Instagram wilt.

De Wetransfer link is na versturen één week geldig. Mocht de link verlopen zijn stuur ik gerust een nieuwe. Ook als je na een lange tijd de foto’s bent verloren.

Jij kunt jouw foto’s printen! Ik werk samen met andere bedrijven om de hoogste kwaliteit prints te leveren. Neem contact op en dan kijken we naar de beste oplossing. Ik optimaliseer de foto voor het printen en binnen enkele dagen hangt hij aan jouw muur.

Er zijn veel materialen beschikbaar, zoals aluminium, canvas, dibond, forex, magneet, metaal, plexiglas en poster. 

Niet alle foto’s zijn te gebruiken voor elk doel. Als bedrijf kun je meerdere doeleinden hebben voor de foto’s. Bijvoorbeeld reclame, social media gebruik en jouw website. Het gebruik van de foto’s bespreken we voor de fotoshoot.

Nabewerking van mijn foto’s is niet toegestaan, met uitzondering van bijsnijden. Met veel passie besteed ik veel tijd aan het nabewerken, mocht je bepaalde wensen hebben dan neem ik dit graag mee in het bewerken.

Bij het publiceren van mijn foto’s in artikelen en/of magazines is naamvermelding verplicht, mits anders is overlegd. Het doorverkopen van foto’s is altijd in overleg.

Nee, ik maak vòòr het bewerken een selectie. Na bewerking krijg jij deze high-end foto’s zo snel mogelijk opgestuurd. Nabewerking is een belangrijk onderdeel van mijn werkwijze, hierdoor krijg jij alléén de allerbeste foto’s in hoge kwaliteit.

Binnen een straal van 15km van Amersfoort reken ik geen reiskosten. Is de locatie verder? Dan reken ik €0,25 per gereden kilometer.

Ja, je kunt meerdere auto’s meenemen. Wil jij meerdere auto’s meenemen? Neem dan contact op.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op.

Wil jij ook zulke mooie foto's?

porsche gt3 rs auto fotoshoot automotivefotografie