Over Sebastiaan - In het kort

Ervaring

In 2018 begon mijn avontuur als fotograaf in Amersfoort, ik pakte voor het eerst een camera op. Als eerste instantie een hobby zonder verdere intentie, maar je weet hoe dat meestal gaat. Nu doe ik mijn hobby fulltime, iets wat ik nooit had kunnen dromen.

Ondernemen

Sinds januari 2022 ben ik echt als ondernemer gestart, dat wil zeggen dat ik er honderd procent voor ga en altijd het beste uit mezelf wil krijgen.

Je zit nooit stil als ondernemer, er is altijd wel iets te doen. Dat maakt dit werk divers en daardoor blijft het fantastisch om te doen.

Audi R8 scheveningen naast zee auto fotografie

Wat ik wil overbrengen

De beleving

Met mijn fotografie wil ik een gevoel overbrengen. Je moet kunnen beleven hoe de ervaring was. Door verschillende technieken te gebruiken tijdens mijn werk zorg ik ervoor dat jij de herinneringen kunt herleven. Dat maakt het meer dan alleen maar een foto.

Samen creëren

Jij bent onderdeel van de foto’s. Van tevoren bespreken we samen wat jouw wensen zijn. Ik zorg ervoor dat dit terug te zien is in de foto’s. Samen creëren we herinneringen, die leg ik vast. 

Crispy foto's

Een high-end uitstraling is waar ik voor ga. Mijn stijl wordt als natuurlijk beschreven door klanten, ik gebruik geen filters. De kleuren moeten zo ècht mogelijk zijn, dan worden ze tijdloos.

High end fotograaf high end fotografie
high end autofotograaf audi rs4 zonsondergang

“Voor kwaliteit en een gedegen service ben je bij Sebastiaan aan het goede adres. Sterk in zowel detail als het complete plaatje. Deze foto’s zijn niet zomaar foto’s, ze brengen herinneringen naar boven. Ik kom zeker terug voor meer.” 

– Gino

5/5

“Sebas is een uitermate gedreven jongen, die op een zeer professionele en enthousiaste manier met fotografie bezig is. Mijn Volvo heeft hij op een geweldige manier gefotografeerd en het resultaat mag er zijn. Ook andere projecten die ik gezien heb vanuit zijn portfolio zijn prachtig.”

– René

5/5

Reizen

Door fotografie is mijn interesse in reizen een stuk groter geworden. Toen ik vroeger tijdens vakanties niet zoveel deed, doe ik nu juist het tegenovergestelde. Ik probeer er zoveel mogelijk op uit te gaan. Mooie steden, dorpjes en landschappen spreken mij erg aan, en de afgelopen paar jaar heb ik dit dan ook vaak opgezocht. Ik ging elke week eropuit om mooie steden in Nederland en buitenland te fotograferen.

Dat bleef niet onopgemerkt, ik ben meerdere keren benoemd door het platform Indebuurt met deze fotografie.

In de toekomst hoop ik twee soorten fotografie te kunnen combineren. Ik houd enorm van reizen en om dat te kunnen combineren met het fotograferen van auto’s of mensen zou een absolute droom zijn.

kasteel fotograaf duitsland elst professionele fotograaf amersfoort

Mijn passie

Mijn passie begon als een onschuldige hobby. Ik ging voor het eerst experimenteren met fotografie in de zomer van 2018, met mijn telefoon. Al gauw wilde ik flexibiliteit en kocht ik een camera. Wellicht de beste keuze in mijn leven geweest, want dat heeft ertoe geleid dat ik nu kan doen wat ik wil doen: mijn passie uitoefenen.

Autofotografie was niet mijn eerste interesse, sterker nog, ik had tot 2020 nog nooit een auto gefotografeerd. In die zomer kwam mijn eerste opdracht. Twee Nissans fotograferen, wat verassend goed ging. Sindsdien is mijn interesse hierin dusdanig gegroeid dat ik dit voornamelijk fulltime doe, naast andere soorten fotografie.

WIl jij mooie foto's?